Vreemdgaan - Anoniem en discreet, gratis sex en snel contact met getrouwde vrouwen

Discreet en anoniem contact met Businesswom1957

Nederland - Utrecht - vreemdgaan in Wijk bij Duurstede

Businesswom1957

Over mij: In mijn carrière heb ik bereikt wat ik graag wilde, ik ben op een punt gekomen waar ik graag wilde zijn. Wat mijn persoonlijke relatie,s betreft heb ik veel goede vrienden en vriendinnen. En daar wil ik nu verandering in brengen. Ik wil wat minder gaan werken en meer tijd besteden aan mijn persoonlijke leven. Ik heb nu het idee dat ik een man kan toe laten. Ik ben een reislustige vrouw en wil nog heel wat van de wereld zien. Daarnaast vind ik het ook gezellig om samen een film te zien of ergens iets te gaan drinken of hapje eten. Mijn karakter eigenschappen vertel ik je liever als we samen een kopje koffie drinken.

Over jou: Iemand met een beetje hetzelfde verhaal als ik, iemand die mij ziet als de wel bekende rots in de branding. En die het niet erg vind als ik een dagje langer door werk. Ik vind dat een man zich netjes moet verzorgen, een klein stoppel baardje vind ik niet erg. Ik haak af op mannen met sportschoenen, ik vind dat je sport schoenen draagt waar voor het bedoelt is.

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 57jr

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: gezet

Ogen : blauw

Haar: donkerblond

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: HBO

Woonplaats: Wijk bij Duurstede

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Vreemdgaan met Businesswom1957 Anoniem en discreet vreemdgaan in Wijk bij Duurstede! Meer getrouwde vrouwen uit Wijk bij Duurstede op zoek naar een spannende en anonieme afspraak

Meer fotos Rosie7905

Rosie7905

36 jaar
Utrecht

Meer fotos Vetyy

Vetyy

37 jaar
Utrecht

Meer fotos Lumi

Lumi

23 jaar
Utrecht

Meer fotos Mirrormadame

Mirrormadame

23 jaar
Utrecht

Terug naar de vorige pagina